EFT-therapeuten staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

EFT-therapeuten in Overijssel

De onderstaande lijst met EFT-therapeuten in Overijssel is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een EFT-therapeut bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een EFT-therapeut nog meer aanbiedt. Als de therapeut een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze EFT-therapeut kunt u een bericht sturen naar een EFT-therapeut en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze EFT-therapeut kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
EFT-therapeuten in Overijssel
P.E.M.A. (Petra) Kaemingk-de Lange
Therapieën:
Bindweefselmassage
Dorn therapie
Drukpuntmassage
EFT
Guasha
Kleurenpunctuur
Manuele therapie
Massagetherapie
Meditatie
Natuurgeneeskunde
Qigong
Segmentale massage
Shiatsu
Stoelmassage
Stressbegeleiding
Triggerpoint-therapie
Voetreflexologie
Zwangerschapsmassage
Opleidingen:
Massagetherapeut, Shiatsutherapeut (Manueel Praktizijn)
Triggerpoint therapeut
Zwangerschapsmassagetherapeut
Dorn therapie
Voetreflexzone therapie, DBA Groningen
Guasha Therapeut
Hoofdpijnmassage, Fibromassage, Manuele Lymfedrainage
Manuele Soma Therapie
Beroepsverenigingen:
VBAG
RBNG
NVST
W. van Oldenburgstraat - 9 b
7772 AL - Hardenberg
Overijssel
0524 223319 en 06 23 557609
 
Overige behandelvormen naast EFT:
Bindweefselmassage, Dorn therapie, Drukpuntmassage, Guasha, Kleurenpunctuur, Manuele therapie, Massagetherapie, Meditatie, Natuurgeneeskunde, Qigong, Segmentale massage, Shiatsu, Stoelmassage, Stressbegeleiding, Triggerpoint-therapie, Voetreflexologie en Zwangerschapsmassage
 
 
 
 

Aafke de Vries
Therapieën:
Coaching
EFT
Innerlijk Kind Therapie
Opleidingen:
Conservatorium
Muziektherapie
Fonoforese (stemvorktherapie)
Schematherapie
EFT
Eerste Baan - 9
8011DB - Zwolle
Overijssel
en
Schellerpark - 101
8017NZ - Zwolle
Overijssel
06-15300685
 
Overige behandelvormen naast EFT:
Coaching en Innerlijk Kind Therapie
 
 
Praktijkinformatie:

Wil jij af van je stress?

Heb je behoefte aan rust en ontspanning?

Heb je last van negatieve emoties, angsten of spanningen?

Heb je er al van alles aan gedaan maar blijf je je nog steeds hetzelfde voelen?

Pieker je teveel?

Durf je bepaalde stappen niet te zetten?

Blijf jij je onzeker voelen en negatief denken over jezelf?

Blijven patronen zich herhalen in je leven?

 

In 5 sessies gaan we eerst samen op zoek naar de oorzaak van je klacht. Vervolgens pakken we het middels EFT bij de wortels aan en leer je de techniek te gebruiken. Na 5 sessies zijn je klachten een heel stuk minder en kun je er bovendien zelf thuis mee verder!

 

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een snelle en effectieve methode die de negatieve lading van belastende ervaringen verwijdert. Je herinnert je de ervaring nog wel maar de emotionele pijn, angst of stress verdwijnt. 

 

Ons leven wordt voor het grootste gedeelte aangestuurd door ons onderbewustzijn. In het onderbewustzijn heb je allerlei ervaringen en overtuigingen opgeslagen met bijbehorende gevoelens. Als dit negatieve of pijnlijke ervaringen zijn, kunnen ze je gevoel in het hier en nu blijven bepalen, ook al is de situatie voorbij. Je kunt praten over de gebeurtenissen en je bewust worden van oorzaak en gevolg, of andere gedachten- of gedragspatronen aanleren, maar toch kan het onderliggende gevoel negatief blijven. Je houdt bijvoorbeeld last van stress, angst, een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, terugkerende patronen in je leven, zwaarmoedigheid, verdriet, een laag energieniveau, moeite met grenzen aangeven, etcetera. Dit komt omdat het onderbewustzijn veel sterker is dan het bewustzijn. Bij veel mensen is de verhouding zelfs 95% onderbewustzijn en 5% bewustzijn. Het is daarom belangrijk de negatieve opslag van je onderbewustzijn aan te pakken. Dat kan met EFT.

 

EFT is een super effectieve methode met veel impact op je leven in het hier en nu. Negatieve overtuigingen en emoties, spanningen en angsten krijgen minder macht over je leven en je krijgt meer ruimte om positieve ervaringen op te slaan. Er vindt een soort herprogrammering plaats in je amygdala* waardoor je je rustiger, positiever, energieker en vrijer gaat voelen. 

 

EFT is eenvoudig en heeft een duidelijke focus op een specifieke klacht. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat EFT een evidence based methode is. Op de researchpagina van www.eftuniverse.com vind je informatie over het wetenschappelijk onderzoek naar EFT. 

 

Interesse? Neem gerust contact op en kom langs. Het intakegesprek is gratis.

 

Tarief: 5 sessies voor 350,- incl. BTW

 

 

* De amygdala is het deel in de hersenen dat verbanden legt tussen informatie die van verschillende zintuigen afkomstig is en koppelt deze aan emoties.