EFT-therapeuten staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

EFT-therapeuten in Leiden

De onderstaande lijst met EFT-therapeuten in Leiden is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een EFT-therapeut bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een EFT-therapeut nog meer aanbiedt. Als de therapeut een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze EFT-therapeut kunt u een bericht sturen naar een EFT-therapeut en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze EFT-therapeut kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
EFT-therapeuten in Leiden
Willeke van Barneveld
Therapieën:
EFT
EMDR
Familieopstellingen
Relatietherapie
Beroepsverenigingen:
VNT NVPA RBCZ en TCZ
De Strooplikker - 21
2461 CW - Ter Aar
Zuid-Holland
en
Hilton Garden Inn Leiden - *
2342 BH - Oegstgeest
Zuid-Holland
0613223839
 
Overige behandelvormen naast EFT:
EMDR, Familieopstellingen en Relatietherapie
 
 
Praktijkinformatie:

EFT is een eenvoudig hulpmiddel om zelf toe te passen. Toch vraagt het ook wel wat oefening om het je eigen te maken. Bijvoorbeeld: welke woorden gebruik je wanneer en wat is je startzin.

Ik pas het zelf regelmatig toe als ik me gespannen voel, of niet zo lekker in mijn vel zit, of stress over een bepaalde situatie. 

Wat ik merk in de praktijk dat sommige clienten laaiend enthousiast zijn en anderen hebben het idee dat het weinig doet, Dit laatste komt dan meestal omdat je nog oefening nodig hebt om het zo specifiek mogelijk te maken. 

Ook bij traumaverwerking is EFT een fantastische tool. Maar ook als je last hebt van beperkende overtuigingen. 

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van EFT? 

Neem gerust contact op via www.moeiteloosbestaan.nl 

Hartelijke groet,

Willeke van Barneveld