Ontmoeting met mezelf

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en Hypnotherapie


Ieder mens is een individu, ieder persoon heeft zijn eigen specifieke weg te gaan.

Weten, bewust worden van ... jouw eigen specifieke kwaliteiten, jouw ruimte...

dat wat jij bent.

 

Welkom op mijn site. Fijn dat je mij gevonden hebt!

 

Bijna iedereen kent wel die periodes in zijn leven dat het niet zo lekker gaat.

Soms kom je er alleen niet uit. En dan is hulp vragen niet voor iedereen even makkelijk. Praktijk Ontmoeting met mezelf is heel toegankelijk. Je hebt niet speciaal een doorverwijzing nodig. Ook wordt de therapie door veel zorgverzekeraars vergoed. Je wordt begeleid in huislijke en vertrouwde omgeving, zodat je de therapie kunt ervaren als een ontspannen gesprek met af en toe een oefening.

Therapie hoeft niet zwaar te zijn en hoewel er natuurlijk wel eens emoties bij los komen, kan het ook plezierig zijn. Wanneer je bewust bent, meer bij jezelf bent, jezelf ontmoet, kun je makkelijker bij de antwoorden voor jouw specifieke klacht of probleem. Ieder mens heeft een zelfhelend vermogen. Met de juiste hulp en begeleiding wordt je gestimuleerd dit vermogen aan te spreken en werkzaam te maken.

Soms ligt de oorzaak in het verleden. Regressie therapie brengt je dan naar die onverwerkte gebeurtenissen. Dat kan iets eenvoudigs zijn, iets dat je allang vergeten was. Maar ook ingrijpende zaken zoals misbruik of het overlijden van een dierbare kunnen diep weggestopt zijn.

Je kunt bij praktijk Ontmoeting met mezelf terecht voor de meest uiteenlopende klachten. Van niet lekker in je vel zitten tot  een Burn-out maar ook voor bijvoorbeeld traumaverwerking of lichamelijke klachten waar geen aanwijsbare oorzaak voor is.

Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen als je meer wilt weten of je verhaal kwijt wilt. We kunnen dan samen kijken of deze vorm van therapie bij jou past.

 

 

Praktijk Ontmoeting met mezelf is aangesloten bij VBAG en RBCZ. Hierdoor vergoeden meer dan 50 zorgverzekeraars de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat NIET ten koste van uw eigen risico.